Start Varilux voorjaarscampagne 2018   Online lezen   |   Afmelden
  essilor
18 januari 2018   Essilor nieuwsbrief #01
 
kies voor een tweede paar varilux en doneer een bril!
De countdown is begonnen. Nog enkele dagen te gaan en de eerste mediacampagne van 2018 start. Ga volgende week even zitten voor het 20h00 uur journaal op NPO1 om de Varilux commercial met de nieuwe call-to-action zelf te zien! In de mediacampagne doen we dit keer namelijk een stapje extra. Voor elk tweede paar uit het actieassortiment dat tijdens de actieperiode wordt verkocht, doneert Essilor automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes. Hier hoeft u, of uw klant, niets voor te doen. In uw winkel communiceert u uiteraard gewoon de actie zoals u deze tijdens de inschrijfperiode heeft ontwikkeld en als extraatje kunt u uw klanten attenderen op deze donatie aan een goed doel. Geef uw klant dus niet 1 maar 2 goede redenen om nu te kiezen voor een tweede paar Varilux!
"Slecht zicht is een wereldwijd probleem. Van de 4,5 miljard mensen ter wereld die behoefte hebben aan een kijkoplossing, hebben maar liefst 2,4 miljard mensen geen toegang hiertoe. Dit aantal is natuurlijk veel te hoog. Zowel Essilor als Stichting Twobillioneyes zetten zich in voor het verbeteren van levens door het verbeteren van zicht."
 
Zorg dat de actie zichtbaar is in uw winkel
Deze week zijn de POS-materialen naar alle Uneyeted-leden verzonden. Hierin zitten de elementen uit het standaard POS-pakket en/of de gepersonaliseerde POS-materialen die u heeft besteld. 

Om het nationale actiemechanisme ook in uw winkel terug te laten komen, ontvangt u een extra counterdisplay. Deze kunt u gebruiken in combinatie met uw eigen counterdisplay waarin u uw tweede paren-actie communiceert.
Actie-assortiment
tweede paren 2018
Goed nieuws: ook in 2018 geldt het tweede paren-actieassortiment het hele jaar door. Een actueel overzicht van dit assortiment én de prijzen vindt u online op Essilor pro. Voorwaarde is dat het tweede actiepaar een identieke sterkte heeft en gelijktijdig met het eerste paar in Opsysweb besteld wordt.
Naar Essilor pro
Lokale online Communicatie
Zorgt u er voor dat u de campagneboodschap via al uw communicatiekanalen verspreidt? Denk aan uw website, winkel-schermen en social media-kanalen? Wij hebben diverse materialen klaarstaan welke u eenvoudig downloadt vanaf de Essilor imagebank.
Imagebank
 
Neemt u aankomende maandag een kijkje op www.varilux.nl? De actiepagina is dan geheel bijgewerkt, zodat alle informatie van de actie goed zichtbaar is. Alle deelnemende opticiens zijn uiteraard te vinden in de geheel vernieuwde shoplocator!
 
onze merken vanaf nu ook op embrosa
Maakt u reeds gebruik van de gratis app van Embrosa om social media berichten te plaatsen? Goed nieuws: vanaf nu kunt u ook de merken Essilor, Varilux en Eyezen vinden op deze app. Voor de Varilux voorjaarscampagne staan er vanaf maandag a.s. meerdere berichten klaar. Dus posten maar!

Gebruikt u Embrosa nog niet? Download de app gratis via de App store of Google play en ervaar het gemak zelf.
Meer campagne-informatie
 
Wat is uw mening over Varilux X-series?
Op vrijdag 12 januari jl. heeft u een verzoek ontvangen per e-mail om deel te nemen aan het Varilux X-series klanttevredenheidsonderzoek. Uw mening telt, want bij hoogwaardige brillenglazen horen tevreden klanten. Deel uw ervaringen met ons zodat wij uw feedback mee kunnen nemen in toekomstige ontwikkelingen.
 
Wijzigingen e-mirror assortiment
Het zonneglazenassortiment is altijd onderhevig aan modetrends. Om alvast klaar te zijn voor de trends van komend zonneglazenseizoen zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in het e-mirror assortiment van 2018. De kleuren Fuchsia, Copper en Lilac zijn niet meer te bestellen en worden vervangen bij aanvang van het zonneglazenseizoen. Binnenkort vertellen wij u meer over de zonneglazencampagne én het uitbgebreide kleurenassortiment van dit jaar.
 
 
Essilor Nederland BV
Marconistraat 9
Postbus 102, 6900 AC Zevenaar
Contact
Info@essilor.nl
088 - 08 88 111
Nieuwsbrief
Afmelden
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Facebook   LinkedIn